Levering & RetourLeveringsproces
Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben zullen wij direct beginnen met het verwerken hiervan. Bestellingen die op werkdagen voor 18:00 geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verwerkt en aangeboden bij PostNL, normaal gesproken heeft u de bestelling dan de volgende werkdag in huis.
Bestellingen worden vaak dezelfde werkdag verwerkt, echter kan het tot maximaal 5 werkdagen duren.

Verzendkosten
Verzending is gratis. Alle bestellingen worden via PostNL verzonden, u krijg van PostNL een apparte mail met de track & trace code, zo weet u wanneer de postbezorger bij u aanbeld.

Retour
Bestellingen mogen binnen 14 dagen retour worden gestuurd. Het product mag echter niet intensief gebruikt zijn en moet in zijn geheel worden teruggestuurd, zonder beschadiging. Na ontvangst van uw retour storten wij het volledige geld bedrag inclusief verzendkosten terug op uw rekening.
Om uw product voor retour aan te melden dient u contact op te nemen met klantenservice@tensapparaat.com. Wij reageren normaal gesproken binnen 6 uur. Na aanmelding heeft u nogmaals 14 dagen om het product ook daadwerkelijk retour te sturen.
LET OP: Als u een product retour wilt aanmelden vul dan dit formulier in:
https://qqp.nl/retour.docx
Mail dit formulier naar klantenservice@tensapparaat.com.
Na ontvangs van retour zullen wij zo snel mogelijk het volledige bedrag inclusief verzendkosten terugstorten naar uw rekening, met een maximaal van 14 dagen.